When u thought the spring hasn't arrived it already have

Yes, sprunigt omkring i short och t-shirt idag, det GILLAS starkt! Köpt kaninmat, slängt massa kaninlortar på soptippen, tagit massa macro-bilder, önskat att vi hade svanar i sjön/ån och vill ha glass!

Dagen spenderades med kameran i stort sett i högsta hugg mellan...2-5 haha, jag har varit produktiv för en gångs skull, kanske borde se om man har skjus ut till ridskolan imorgon och fota lite Ulla träning, kanske ska passa på att öva att filma med kamera också?

Nu ska jag i alla fall ladda in bilderna, plugga lite japanska och sen blir det historia plugg resten av dagen...eller kanske borde försöka plugga matte, vill ju få det överstökat snart!

Tillbaks till ämnet kanske då, sol, Sol och ännu mera SOL idag, nu skulle man haft ett par snygga solglass ögon och en mjukglass i handen och bara njutit, men självklart har man inget av det, haha.
Våröversvämningar är det lite överrallt, eller typ, vid Brunnsjön at least.

Nu ska jag hjälpa till med maten, lite lagomt random de där. Bilderna kommer under kvällen:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Info

Fotograf i Dalarna
I denna blogg är det en blandning mellan både fotosnack och vardagsbabbel från
en liten glad tjej som planerar en massa och hoppas på det bästa inför framtiden. Går sista året på gymnasiet och läser på medieprogrammet på NTI i Falun.