Upplösningstillstånd!

Hej, kan bara säga förlåt för dålig uppdatering men...MITT PHOTOSHOP VILL INTE FUNGERA! Alltså jag är helt handikappad sen trailen tog slut och jag nu har skaffat ett serialnr men det fungerar inte att subscribe...helt galet, jag måste iväg med bilder till människor, få de redigerade och jag behöver photoshop till det och jag vill gärna sätta logga på mina bilder osvosv! För att lugna ner alla känslor av hopplöshet tar jag och åker ut till pwonnin och tar en lång promenad, kan behövas både för hjärnan och kroppen(konditionen)!

Vad mer kan behövas göras för att lugna ner allt virrvarv av hopplösa känslor, kanske lite godis...fast vi har inget och imorgon är det kalas för lilla knäppa men bästa? syrran fyller år. Så vi ska väl fika hela dagen men aja, vi får se vad som händer. Måste städa dessutom när jag kommer hem, lite stökigt och vi får ju besök imorgon så får väl vara snäll och städa så slipper mamma bli tokig på mig;) Har även fått tillåtelse att visa lite bröllopsbilder så ni får väl se lite sånt sålänge tills jag har skaffat photoshop och kan fixa de nya bilderna.


Så, lite bröllopsbilder, nu ska jag göra mig klar för stallet och en skön promenad, förhoppningsvis hittar jag på en lösning under promenaden:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Info

Fotograf i Dalarna
I denna blogg är det en blandning mellan både fotosnack och vardagsbabbel från
en liten glad tjej som planerar en massa och hoppas på det bästa inför framtiden. Går sista året på gymnasiet och läser på medieprogrammet på NTI i Falun.