Earth hour

Är nog inget direkt jag ska delta i men eftersom jag bor hemma blir det väl att man får ta och släcka lamporna och dra ur strömsladden till datorn.
Annats så ska vi inte gå så mycket mer, de kanske stänger av tven, haha, men de är så beroende av tv:en ibland mina föräldrar och lillasysteryster.
Men det är en väldigt bra idé tycker jag eftersom det pågår i hela världen och inte samtidigt eftersom man går efter sin egen tid, Bangkok har redan haft sin såg jag på Fokis blogg och de andra asiatiska länderna har också självklart haft deras Earth hour.
Kan tillägga att jag bloggar från syrran dator, Lilla dator för hon laddar ner en film på min dator eftersom någonting inte direkt funkar på hennes för hon kan inte ladda ner film haha.
Dessutom lyssnar jag på hennes schlagerlista på spotify, aja, jag har inte allt för mycket emot schlager, det har ingen i familj, man blir som dem man umgås med sägs det ju.
Mår bättre nu än tidigare idag, gjorde susen av att skratta till lite roliga videos, så ska försöka mig på att redigera lite bilder igen, annars blir det väl lite roliga asiatiska videor, hehe..
Here it's my littlesister's pink laptop;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Info

Fotograf i Dalarna
I denna blogg är det en blandning mellan både fotosnack och vardagsbabbel från
en liten glad tjej som planerar en massa och hoppas på det bästa inför framtiden. Går sista året på gymnasiet och läser på medieprogrammet på NTI i Falun.