It can always be better than that already are

Här kommer lite bilder från när Julia knäppte kort på när jag red lilla älsklings Syren som var trött och inte riktigt med på noterna, men det funkade helt okej även om hon hellre ville gå och kolla på hästarna i hagarna bredvid. Bilderna är lite försenade men nu kommer de och det är en av bilderna som lite (mycket) överredigerad, ni lär märka vilken haha. Men döm inte ut mig toallt nu, jag är sämst på redigering i vissa fall...Det är mitt livstecken för dagen förutom den snabba updpateringen på fb tidigare:)

Måste tillägga att pluttponnyn inte var svängbar när hon kom i vintras till ridskolan, så de vill säga, hon var bara lätt riden i alla gångarterna. Hon kunde knappt galoppera när hon kom, och det finns absolut mycket mer att jobba på, men nu orkar hon hålla igång den och hon börjar bära sig helt okej nu, men som sagt, hon är som en ungponny att rida så att hon går bakom lod ibland är för att hon är trött som jag nämnde och hon var lite alltmänt sur på mig och ibland är ju ungponnyer som de är, så va lite snäll mot oss^^

Kommentarer
Postat av: IDA

Så söta! :) Men ush för pessoa bett! :P

2011-07-07 @ 21:34:03
URL: http://idrus.blogg.se/
Postat av: Olivia Gustavsson

söt ponny! :)

2011-07-08 @ 18:16:52
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se/
Postat av: Sofia - Mode, foto & personligt

Just nu har jag en tävling där man kan vinna smink från e.l.f cosmetics! Var gärna med :)

http://smnmode.blogg.se/2011/july/tavling-vinn-smink-fran-elf-cosmetics.html

2011-07-09 @ 14:56:56
URL: http://smnmode.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Info

Fotograf i Dalarna
I denna blogg är det en blandning mellan både fotosnack och vardagsbabbel från
en liten glad tjej som planerar en massa och hoppas på det bästa inför framtiden. Går sista året på gymnasiet och läser på medieprogrammet på NTI i Falun.