Okej...

Ojoj vad tiden försvinner fort, borde ha sovit för länge sen. Men nu efter 100 års krångel har jag fixat ner photoshop cs4. Bättre det än inget, nu behöver jag bara ladda ner dng konventeraren igen...för jag har en för ny kamera...SUCK! I alla fall, bättre än inget så nu får det ta sin tid innan jag laddar ner phtoshop cs5 så kanske jag kan göra på samma sätt som jag gjorde med cs4an...HOPPAS! Hur som helst för stunden får cs4an duga..

Imorgon(idag) fyller lillsyrran hela 15 år! Inte bara klockan som rinner iväg, herregud, syrran börjar växa upp...eller inte haha. Nej men det ska bli kalas imorgon, och bara för jag är lika smart som alltid föreslog jag Norsk fylla som lek och jag tvingas att vara med...får försöka skada mig imorgon så jag slipper när jag rider eller något eller säga att jag mår illa! Huuua, hatar norsk fylla, tänkte mest att de skulle göra den utan mig. Annars babblar jag som alltid, måste sova, hoppas ni hade en superbra dag, sista dagen dessutom imorgon med bästa Syren, kommer sakna henne! Äsch nu började jag på ett nytt ämne, avslutar innan jag börjar på riktigt...NATTI:)

Arkivbild som gillas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Info

Fotograf i Dalarna
I denna blogg är det en blandning mellan både fotosnack och vardagsbabbel från
en liten glad tjej som planerar en massa och hoppas på det bästa inför framtiden. Går sista året på gymnasiet och läser på medieprogrammet på NTI i Falun.