Nya kaniner

Sitter och lyssnar på rixfm på datorn, har precis kommit in från en liten stund tillsammans med våra två nya kaninungar. En är min och en är Saras. Vi köpte dem igår så de är helt nya. Min är en Dvv hona är en vit blåögd och 10½ vecka medan Saras lilla plutt är 8 veckor, viltgråmanteltecknad och en hane.  Min heter Tamira och Saras heter Herkules. De är rikitgt söta, men man ser verkligen skillnaden på storleken när de skiljer över 2 veckor mellan dem. Hur som helst är de übesöta! Ska väl bli medlem i SKAF så jag kan ställa ut min snygging och se hur bra hon är. Är nästan sugen på para henne men vi får se hur det blir. Kan säga att min söta Tamira är en piggilin, så när hon har lärt känna mig osv kommer det bli mycket fart på henne när jag ska börja vänja henne med sele. Hon har även lite temprament tror jag, eller så testar hon bara om jag är ett farligt monster. Men det kommer bli roligt att få ett litet nytt projekt att arbeta med. Herkules verkar lite försiktigare och lugnare av sig så vi får se hur olika de blir som vuxna. Har iaf stora förhoppningar på att de ska bli riktigt duktiga hoppare, Herkules hoppar 20 cm redan, det är höjden på bolådan som han kan sitta uppe på. Tamira har ingen låda än, funderar på att sätta in Amelias lilla pall, men får se. Fast nu längtar jag efter sommarstugan och att bada. Aja, ska äta lite nu, har lite blodsocker fall, skriver mer senare.

090627

Är påväg ut till sommarstugan. Ska hämta upp Sara på vägen mot sommarstugan. Idag ska jag nog bada för första gången för iår, lite sent men tror de kommer vara runt 23-24 grader i vattnet så nu fan ska jag bada! Älskar att bada men när jag käne på vattnet i torsdag var det typ första gången för det här året så det var lite konstigt och kallt, plus att det blåste kallt och de var ingen sol vid bryggan så jag sket i att bada då. Men nu ska det nog vara sol vid bryggan. Kommer självklart även ta med mig kameran. Vi tänker svänga förbi Falkeströms med hennes bilder som hon ska köpa av mig, så nu blir jag lite rikare. Och mitt studiebidrag kommer på tisdag så då blir jag rik igen. Det är även bestämt att vi ska till Falun på måndag för att kolla på söta kaninungar. Ska bli värsta nice att få hem en till kanin. Men nu ska vi åka ut till sommarstugan, det blir en massa sola, bada(kanske) och fotandet.

090626

Sitter och kollar på fotboll och Sverige fick stryck på straffar precis! Fyfan alltså, det är så jäkla hemskt med straffar. De var inne på den andra omgången straffar där lagen får plocka in en spelare en och en, efter fem straffar var så förlorade Sverige i den andra omgången! Det är så jäkla synd om han i Sverige som missade straffen. Måste vara hemskt att komma till skedet där en fotbollsmatch på straffar. Dessutom kom Sverige ikapp efter ha legat under en 3-0 ledning för England i andra halvlek. Har även fotat på ridklubben idag, eller Monica Olsson hade bokat mig idag för dressyrträningen så jag knäppte kort på henne och sen följde jag med henne hem och knäppte kort på henne föl igen, och den här gången blev korten bättre tycker jag. Hon har verkligen ett jättefint stoföl på en månad. Kommer antagligen bli en svettsfux.
Bilder kommer senare på min fotblogg.

Sol och ännu mera sol

Världens bästa väder har börjat! Sol, sol och ännu mera sol. Sara sov över hos mig igår tills idag, vi hade det slappt! Och nu är det bestämt att jag ska köpa en söt liten ny dvärgvädurs kanin unge. Kanske åker och kollar på några kaniner på måndag i Falun och mamma till och med sa att hon kunde skjusa oss! Sara ska med och kolla för att hon ska också köpa en, och den ska bo hemma i en av våra kaninburar. Kommer bli så jäkla roligt med två söta kaninungar alltså! Fast de kommer bli lite knasigt om vi ska till sommarstugan, men det löser sig säkert. Hur som helst så åkte vi till sommarstugan på eftermiddagen. Jag och Sara skurade våran badbrygga två gånger, spelade Nalle Puh memory två gånger och jag tog en hel del bilder. Sen åkte vi hem runt 18 för jag skulle rida vid 19 på söta Lisa. Som tur var det inte så varmt att skritta runt i skogen och jag lyckades att inte bli uppäten av myggen och knotten. Ska leka i photoshop now, byebye.

Fotoblogg

Jag vill skaffa mig en fotoblogg och vill ha förslag på vad den kan heta. Kommer inte på något snyggt så behöver hjälp.
Hoppas någon kan hjälpa mig. Dessutom ska jag nog försöka få till en snyggare layout igen, blev inte riktigt så nöjd med den jag har nu. Men hur som helst så är jag verkligen pepp på att skaffa mig en fotoblogg, vet inte varför riktigt men kommer i alla fall skaffa en inom en snar framtid så alla bilderna kommer försvinna dit. Dags för massa fangirling time med Super Junior.

090623

Ridit söta Lisa idag, blev en liten skrittur i skogen för att det är så varmt och hon håller på att sättas igång igen. Är ca 23 grader i skuggan så det är sommar äntligen! Nu längtar jag  verkligen till sommarstugan. Hoppas vi kan åka till sommarstugan ihelgen och bada. Fast det kanske är kallt i vattnet, har ju blivit så feg när det kommer till kallt vatten.
Har börjat kollat på Honey and Clover animen, riktigt kul faktiskt, borde kanske se draman också...Fast det får bli någon annan gång. Händer inte mkt mer idag, så syns.

Fotografering

Stack till Romme travbana idag och fotade den sista dagen av den regionala hopptävlingen. Det var riktigt fint ävder tills sita klassen då det började blåsa och det kom lite moln, men det ska man inte klaga över men om man jämnför med hur det var runt 10 tiden på förmiddagen så var det dåligt. Men de hade massa björkar fast bundna runt hinderstöden så kameran ville bara fokusera på den rörande löven av vindsuset från hästarna, så det blev inte så jättemånga lyckade kort.
Gillar inte när man väljer att ha bjökar som dekorationer till hinderstöden, men det är inget att göra åt.
Fick iaf ca 211 kort sammanlagt på ca 100 starter så det var rätt godkänt. När jag kom hem åt jag, satt mig vid datorn och läste massa manga och chattade med kompisar. Imorron ska vi till sommarstugan och städa, mysa och knäppa massa kort. Eller rättare sagt det är jag som ska ta massa kort på allt och alla. Funderar på att övertala mina föräldrar att åka förbi islandshästgården påvägen hem så jag kan få lite kort på deras underbart söta svarta fölunge. Och på måndag v.30 kommer Helena från Stockholm och hälsa på hemma hos mig för första gången. Ska bli skitnice! Då ska vi fota om vädret tillåta. Längtar och om två veckor är det dags för tre dagars hoppmeeting i Storbyn. Det är en lok. ponnyhoppning under första helgen i juli. Ska kontakta ridklubben om att jag kommer finnas där och fota under stort sett alla dagarna. Nu är det dags att redigera korten från tävlingen idag, byebye.

Kollar på fotboll

Jag sitter och kollar på fotboll som jag egentligen inte är intresserad av, men vad gör man inte för att få något att göra när det regnar hela tiden ute? Sitter visserligen vid http://www.hastfoto.ifokus.se och kollar runt men det händer inte så mycket där just nu. Igår gjorde jag om en kompis blogg-layout (oliviasahlins.blogg.se). Ingen avancerad layout men den duger hoppas jag. Har även ändrat på min egen hemside (www.lisjostrand.webb.se) layout så kolla gärna in och lämna en kommentar i min gästbok. Hur som helst så leder Italien mot Sverige i U21 EM i fotboll. Nu höll Sverige på att kvitera mot Italien så det skulle ha blivit 1-1 men vi missade målen med cirka två meter. Ska kolla mail och andra grejer, byebye.

Dålig början, bra slut

Min dag började med rysel och ännu mera yrsel. Mådde riktigt jäkla skitdåligt, hela mitt huvud snurrade, fast bara inne i huvudet så jag trodde jag skulle dö. Fast misstänker att jag fick min första migrän anfall. Så jag lyckades få i mig en halv macka och lite A-fil för att jag mådde illa på samma gång. Så det blev två ipren sen så gick jag ut i solen en studen, sen gick jag in, la på mig på sängen och somnade som en gris. Sov iaf över en timme sen så försökte jag röra lite på mig osv.
Mådde iaf lite bättre, tog en dusch innan jag somnade, när jag kom upp spelade jag kort med pappa och åt lite lax med potatis. Efter att jag hade satt jag mig vid datorn, sen så la jag mig en snabbis. Efter det kom mamma och hämtade mig så jag fick skjus till stallet så jag kunde fota på terrängträningen idag. Fast av bara farten blev jag kvar och fotade på en hoppträning och lite på en dressyrträning som gick paraellt med hoppträningen. Så nu har jag nog tagit väldigt många kort igen. Kommer ha en del och redigera imorron. Tror jag ska försöka sova så jag slipper det imorron.
Byebye<333

Formatera om...

Jag har bestämt mig för att formatera om min privata laptop igen. Jag avinstrallerade quickplayer och efter det så cpar sig den totallt så jag ska formatera om den nu, inte den smartaste tiden att börja med det...men får väl se om jag somnar eller inte. Jag är trött men endå inte, är väl för att jag blir trött pga detta skitväder och jag är pigg för att jag sov till halv 12 idag.
Har suttit vid datorn i stort sett hela dagen, jäkla datornnörd man blir när det regnar ute. Aja, var faktiskt ut en sväng i ösregnet med söta hunden våran. Har inget mer att säga, bara att den jäkla omformateringen komemr ta hela natten.
Nattinatti allihopa<333

Pappers jobb

Hejsan, nu har jag skrivit ett protokoll till mamma, kopierat tre olika papper 10gånger. Lagomt kul, men lilla mamma kan ju verkligen ingenting. Så det är jag som får göra allt datorjobb åt henne. Måste väl ta och lära henne hur man använder en datorn någon gång, men det kommer jag inte ha tålamod till. Men jag måste verkligen lära henne annars ska jag kräva att jag ska börja få pengar för allt datorarbete. Längtar som fan efter solen nu, det regnar fortfarande jättemycket.
Det lär väl bli mer pappersarbete för mig för att underhålla mig själv. Kan ju inte sitta och glo in i datorn hela dagen även om det känns rätt skönt och bara sitta rakt upp och ner. Fast tänker sova lite efter maten tror jag bara för att fördriva tiden. Kanske borde läsa klart min Twiligt bok också som är försenad. Men det tar lite tid innan jag börjar läsa en bok, när jag väl har börjat läst går det fort. Aja, nu har jag babblat klart, byebye.

090614

Hejhej! Klockan är nu 01.41 och jag är övertrött. Det är därför jag fortfarande är uppe...jag brukar vanligtvis inte vara upp till halv två speciellt ofta. Och så trött som jag har varit idag utan anledning är det ett under att jag fortfarande är vaken.
Hur som helst försöker jag övertala en person att övertala en ridlärare att vi ska få busa upp ridskolehästarna en aning så jag kan få lite roliga sommarbilder på dem. Ska till ridskolan på onsdag och fota en liten terräng träning så funderade på att ta korten på hästarna medan jag är där och en ridlärare är där så hon ser att jag inte tar i för mycket.
Okej, det där lät konstigt, men om jag får tillåtelse så blir det min första gång att busa upp hästar inför en fotografering så det känns lite läskigt...Eller inte läskigt men jag vet inte riktigt hur jag ska gå till väga om ni förstår vad jag menar.
Hoppas iaf att jag verkligen får busa upp dem, för det skulle bli kul att visa resten av klubben att våra ridskolehästar allt kan vara busiga och glada. Nu är klockan 2 på natten så nu är det dags att sova, byebye:)

Regn och ännu mer regn

Det har regnat hela dagen! Så jag var tvungen att ställa in min fotning på den lokala hoppningen i Sala. Jag som hade sett fram emot att åka till Sala och fota på en stor gräsbana. Hoppas det blir bra väder snart. Tror jag blir tokig på det här vädret, man kan ju inte göra något kul alls ute. Jag blir dessutom jättetrött med lite huvudvärk. Fast enligt vädret så blir det soligt på tisdag iaf. Hoppas det blir så även på onsdag. Just nu sitter jag vid tv:en och kollar på sammandrag av Norrköping Horse Show. Man längtar verkligen efter solen som var den helgen då dem tävlingarna var.  Man blir så avis på hur bra de rider i dressyren och hoppningen. Det var dessutom ridskoleavsutning på klubben idag, de skulle ha varit ute, men eftersom det regnar så vet jag inte om de var ute idag eller flyttade in i ridhuset. Fick förfrågan i torsdag om jag ville fota, men jag sa nej eftersom jag trodde jag skulle till Sala. Så jag sket i att åka dit och fota. Gick istället ut med min hund på en promenad.
Mamma har dessutom skaffat mig ett fotojobb på måndag morgon. Fast inget är bestämt än. Jag funderar på att flytta fram mitt fotojobb på ett föl till tisdag eftersom det ska bli fint väder på tisdag. Nu ska jag koncentrera mig på tv:en.
Byebye:)

090612

Alltså vart tog sommarvädret vägen??? Det har inte varit bra väder på över en vecka. Okej, de har varit växlande men inge varmt alls. Jag vill ha sommar och sol, inte massa moln, blåst och regn. Tänk vad bra vi hade det för två veckor sen när det var ca 24 grader och sol. Sånt väder ska det vara. För om det är fint väder får man dessutom mycket bättre kort.
Längtar som fan efter sommaren igen. Är ju en liten solgud även om jag inte är lika tålig för solen och värmen som för några år sen...XD  Just nu är det iaf massa blåst och moln. Har precis vaknat och ser att det bara är skitväder ute, lagomt kul eller? Hoppas det inte kommer blås lika mycket imorron när jag ska ut och fota på en tävling, för om det blåser kommer jag frysa ihjäl. Får väl underhålla mig själv med lite film idag då.
Bye:)

Lilla Pandy

Pandy är en vit welchvalack som finns på ridskolan. Han har gått LA hoppning och LC dressyr. Han har lärt många små ryttare att rida. Han har lärt mig en massa bra saker och lyckas slänga av mig en massa också. Fast hoppa kan han, fast lite fjollig är han allt. Men han är enda helt underbar och knäpp. I början var han pigg och rolig och hoppade sina små ryttare ur sadeln för att han hoppade med för mycket rygg. Nu så hoppar han inte alls me mycket ryggen även om det känns så i vissa lägen. Under en gymnastik hoppning fick han helt plötsligt tillbaks all sin rygginvärkan i språnget över hindret så jag trodde jag skulle flyga av. Hoppade även så på en upphöjd markbomm som var kanske högst 40 cm och han tog i med rygg och som om det skulle varit minst 70 cm. Älskade lilla knasponny hoppar som om det är 10x högre.
Men lat som fan är han i galoppen, vill inte sätta undersig. Kan bero på att alla småbarn rider de små ponnyerna så de blir alldels lata och stela i hela kroppen. Det är ju självklart inte barnens fel, men ibland önskar man att de kunde tömköra småponnyerna för att behålla den trevligatemperamentet hos dem så de inte blir lata och stakra i munnen.Det skulle man faktiskt kunna göra, låta de äldre och mer erfarna ryttarna ta hand om när de har teorilektion eller någon dag på en helg bara någon gång. Behöver inte göras varje veckan men kanske en gång i månaden.
Aish, nu pratar jag för mycket, ska sova, bye<3

SOMMARLOV

ÄNTLIGEN~SOMMARLOV:D Så sjukt nice! Ska sova, ta massa kort och bara mysa med kompisar!
Våran avslutning var lite annorlunda, vi fick kolla på lite videos som elever på skolan hade gjort.
Rektorn hade ett litet tal för en gång skull, sen spelade 5 av våra lärare Nathalie med Ola fast de böt ut Nathalie till NTI, skolnamnet. Skriver mer senare, ska rida igen med knasiga Sara's grupp idag.

090609

Vaknade precis innan klockan ringde vid halv åtta imorse. Låg kvar i sängen ett par minuter sen tog man sig en skön morgondusch. Sen höll jag på att spy när jag borstade tänder, lagomt trevligt. Åkte iaf till skolan, sov typ hela vägen till Falun, och eftersom det var en icke direktbuss sov jag ca 1 timme, för jag lyckades hålla mig vaken iaf 30 minuter sammanlagt tror jag. När jag, Sara och Lenne kom fram satt vi oss vid datorn, pratade lite om betyg med lite "lediga" lärare. Sen stack vi och åt runt 11, efter det klippte vi upp mitt hänglås till skåpet. Sen när vi precis skulle klippa upp det kommer Lenne och säger att vi inte har våran enda lektion för dagen som vi hade gått och väntat på i två timmar!
Då blev vi lagomt glada allihop, så vi tog 20:an tillbaks till Hedemora igen, och även nu sov jag nästan hela vägen hem.
Tror jag behöver sova mer än vad jag har gjort de senaste veckorna. Får sova igen allt nu i början av lovet, sen är det dags att vara uppe länge. Eller iaf så länge man får och orkar. Morsan kommer antagligen jaga mig i säng tidigt.
Men iaf så gick jag hem från bussen när vi kom till Hedemora. Fint väder så jag klarade mig bra idag. När jag kom hem satt jag mig vid datorn igen, och kan säga att det är det enda jag har gjort idag förutom att gå ut en sväng med hund.
Så min dag har varit enformig och rolig som vanligt. Imorron ska klassen till Laser Dome i Borlänge och ha lite skoj kl.14.30. Fast jag kommer ta samma tidiga buss som idag bara för att jag övertalade min kompis att vi skulle äta thaimat och bara för att jag kommer så långt iförväg innan vi skulle sammlas i skolan så bestämde vi att vi kunde shoppa på en gång. Det ska bli roligt att shopp med Josefine, var rätt längesen man såg henne. Hur som helst hoppas jag att jag fyndar något så jag slipper göra mig av med alla pengar på lovet så jag kan konsentrera mig på att sälja bilder.
Fast en sak vet jag iaf vad jag ska köpa, ett par hörlurar igen...jag lyckas jämnt göra sönder dem efter bara ett par månader. Okej, nu var det över ett halvår sen jag köpte om jag inte minns helt fel, men jag ligger oftast och lyssnar på musik i sängen och råkar oftast somna med lurarna i öronen så då på något sätt går sladden sönder eller bli glapp tills de inte funkar längre. Imorron är det även sista ridlektionen för den här terminen, hoppas jag får söta Casper.
Det var allt, byebye:)

Mina husdjur

Min kanin är döpt efter låten Amelia. Jag hade precis åkt och hämtade henne, satt på vägen hem i bilen då jag hörde låten Amelia. Tyvärr minns jag inte vem som sjöng den låten, men jag tyckte att det passade.
Hon är en renrasig Dvärgvädur som jag köpte för att ställa ut, men så blev icke fallet. Den lilla söta kaninungen ville inte få hängande öron som Dvärgvädurarna ska ha, så jag fick köpa en till kanin för rea-priser hos samma uppfödare.
Bägge mina söta kaninungar fick bli Viltgråmanteltecknade honor. Den andra kaninen fick heta Tindra.
Tyvärr blev hon lite skygg och agressiv för att jag inte hann med henne. Det låter som om jag bara ägnade min tid till Amelia, men så är det inte. För samma vecka som jag fick hem Tindra sa mina ridlärare att de hittade en ponny som jag skulle passa att rida och hyra i hela 10 månder. Så all min tid gick åt till min hyrponny.
Innan jag köpte Amelia hade jag redan två stycken andra kaniner som hette Sigge och Bianca.
Så utan förvarning hade jag fyra stycken kaniner hemma.
Men sorglig nog dog Sigge för tre år sen i cancer, Bianca dog förra sommaren av en slags böld som gjorde att hennes tänder lossnade och Tindra dog i höstas...hon blev akut sjuk. Hon dog medan jag var i skolan så jag hann aldrig säga hejdå. Det var en av mina värsta helger i hela mitt liv, för på måndagen efter skulle vi avliva våran äldsta hund.
Så jag var helt förstörd under hösten. Våran hund dog av en svår cancer som man inte kunde bota och vi misstänker att hon hade haft det väldigt länge för det gick jättefort de två sista veckorna.
Kan ju säga att min höst har varit ett helvete och det visade sig på mig genom trötthet och massa förkylningar utan feber.
Var trött och inte speciellt på "G". Nu har jag nästan kommit över allt som har hänt, men jag är rädd att jag kommer förlora Amelia på samma sätt som jag förlorade Tindra. Förhoppningsvis kommer Amelia leva många år till.
Planerar att köpa en till kanin i sommar, så jag kommer inte bli utan.
Avslutar detta med en bild på Amelia<333

Strömsholmtävlingarna

Kollar på strömsholmtävlingarna på tv4 sport just nu. Varberg vann lag SM i både ponny och hästklassen.
Hade så gärna vilja varit där och fotat men tyvärr hade jag ingen skjus. Tänk att rida lag sm på strömsholm, det måste vara en härlig känsla. Känslan att bara vara där och kolla måste vara så roligt. Är lagomt avis på de som fick åka dit, men får väl se till att åka till SM i Kalrstad istället och knäppa kort. Hur som helst så måste jag verkligen till Strömsholm nästa år och kolla på lag SM! Att fota hästhoppningen är en av det roligaste som finns. Men nu är det tillfälligt avbrott på tv4 sport kanalen så nu kommer jag säkert att missa de sista 10 minuterna av sändningen.
Får väl kolla imorron, tror det blir en till sändning då.
Kan avsluta inlägget med att säga att jag kommer kanske åka på ett fotouppdrag om vädret tillåter.
Ha det bäst, ses.

Ifokus.se

En väldans trevlig sajt~ Är där inne så mycket att jag glömmer bort mina andra sidor.
Är medlem på hästfot.ifokus.se, där lär jag mig alla småknep attt ta bra hästfoton att kolla vad andra får för kritik och tips på deras bilder och självklart genom kritik på mina egna bilder.
Där hittar man också recentioner om olika objektiv som man kanske har undrat hur dem fungerar och vad som är bra och dåligt med dem. Har blivit medlem på två nya ifokus sajter idag, hoppas jag bara har något att komma med där.
En var om bloggande och en om bildredigering. Ska nog ändra storleken på ett par bilder som jag har tagit och be om kritik.
Ska nog även fråga om de är några som ska på Hästhopp SM under Hammaröspelen 29-2 augusti iår.
Ses alla söta människor ute i världen.

Hemsida

Har uppdaterat min fotosida. Satt in nya bilder i mitt portfolio idag, blev sex nya svartvita bilder.
Gillar svartvita bilder, tycker det ser så stilrent och...ja...kan inte förklara vad som har gjort att jag gillar svartvita bilder så mycket. Hur som helst så får jag lite fina bilder från studentfirandet imorron.
Här kommer ett smakprov vad jag har lagt in på min hemsida.

Don't steal!

Don't steal!
Gillar bägge mktXD hoppas ni också gillar dem;)

090605

Kan börja med att säga GRATTIS alla studenter. Just nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på en weird film.
Fattar nada, men den är väl charmig säkert...Dagen har varit onödig....som vanligt.
Åkte till skolan 8.45, kom fram vid 10 och åkte hem vid 11.42. Rätt onödigt, hade bara 15 minuter svenska idag.
Har bara en uppgift kvar och jag hoppas jag får godkänt om jag inte hinner göra klar den.
Har inte så mycket mer att säga, ska leka i ps, bai<333

Nothing to do

Börjar första lektionen om ca 50 minuter, och jag har redan varit i skolan ca 30 minuter.
Varför måste jag vara här sålänge i förväg? Hatar det, har inget att göra för det mesta om jag inte har varit på en hopptävling och fotat så jag måste redigera bilder. Men idag har jag absolut inget att göra, orkar inte göra något heller.
Kan dessutom säga att jag bara har den här första lektionen, så detta känns så roligt.
Sitter och kollar på Cardcaptor Sakura igen för att få tiden att gå fortare.
Mitt liv kan verkligen inte bli tråkigare, även om gårdagens ridlektion var superrolig så känns denna dag hemsk.
Hoppas jag kan ta en tidig buss hem idag så jag kan sitta hemma och slappa med datorn i sängen.
Jag kommer antagligen somna i sängen igen som jag gjorde igår. Synd att mamma slutar redan vid tre på eftermiddagen annars hade jag haft det slappt hela dagen. Men antagligen kommer mamma tjat på mig att jag ska massa saker som t.ex. att dammsuga eller något annat. Senare ikväll är det dags för orkestern igen och vi ska vara ute och öva att maschera.
Hoppas vi kan göra det inne för jag kommer frysa ihjäl ute i det här kalla vädret. Det kommer säkert regna bara för att vi ska öva ute, och det kommer absolut blåsa, men man kan alltid hoppas att det blåser mindre än vad det gör nu.
Aja nu ska jag kolla anime och drömma mig bortX)

Regn

Det ösregnar, om inte så gjorde de det precis. Hatar växlande väder för i ena stunden är det värsta varmt och solsken och nästa är massa moln, blåst och regn. Kan det inte vara normalt väder? Man vet ju inte hur man ska klä sig för dagen.
Ska snart ut till stallet för veckans ridlektion, det ska bli nice, men får inte bli övertaggad som jag var förra gången.
Då gick det väldigt dåligt, kunde inte rida ordentligt...
Och idag har vi banhoppning och det var typ evigheter sen jag hoppade, är absolut inte i form för det.
Detta kommer inte sluta väl, förhoppningsvis sitter jag iaf kvar på min söta ponny.
Dags att dra, baibai:)

090603

Vad kan man säga...håller på att göra klar min debattartikel. Borde väl ha varit klar förra veckan eller veckan innan.
Men jag kommer nog kunna skicka den till Lotta senare idag, har inte mycket kvar på den.
Egentligen har väl inte jag behövt åkt till skolan idag, men nu är jag här...kan lika väl sitta vid datorn i skolan som hem.
Om jag är hemma måste jag göra massa andra jobbiga saker som laga mat, ut och gå och fixa runt i huset.
Då sitter jag hellre i skolan och slappar. Längtar tills mina foton kommer och tills mitt sommarlov börjar.
Sitter just nu utanför rektorn rum och väntar på en kompis. Är hungrig och vill gå och äta, men min kompis är en aning seg av sig. Hur som helst så är jag typ klar med min hemsida till mutlimedian så jag ska väl skicka in den idag.
Jag och Sara är även snart klar med våran hemsida till vårat projektarbete med Nils. Så jag har ingenting kvar utom bild arbetet kvar att göra fast vet inte hur jag ska hinna göra klar själva bilden. Att skriva klar texten går fort men att måla själva bilden går inte lika fort. Förhoppningsvis kan jag göra klar texten idag och göra bilden imorron.
Något annat speciellt som händer idag är väl att vi ska hoppa bana för sista gången på ridningen idag och jag har massa gånger att rida igen. Vette fan inte hur jag ska hinna med alla gångerna. Har ca sju gånger att rida igen tror jag.
Kan ju även säga att jag kollar på Cardcaptor Sakura, en anime just nu. Tänker konsentrera mig på det nu, baibai:)

Lååång dag, snabbt slut

Dagen började med massa regn...och med att min kompis ringde och väckte mig ca två minuter innan alarmet skulle ringa.
Jag missade mina två sista viktiga minuter av sömnen.
Gick iaf upp, gjord emig klar för att åka till bussen, och somna som en gris efter ett tag.
När jag kom fram gick jag, Sara och Lenne och satt oss vid ett bord och väntade på att idrotten skulle börja.
Vi skulle ha haft en slags styrkepass på mattor idag, men vi vara bara fyra stycken och det var bara en som hade kläder med sig så vi fick göra vad vi ville.
Sen var det ca tre timmar hål efter idrotten, nästan fyra och efter det hade vi matte där vi bara skulle prata.
Så den här dagen har varit lång utan att det har hänt något roligt alls.
Fast jag och Sara hade skitkul när Lenne blev kletig av coca colan hon drack när vi stack och åt kladdkaka på Du & Jag fiket.
Det var väl det enda roliga som hände i Falun, sen när vi väl kom hem till mig hade vi det faktiskt riktigt kul, var ovanligt sociala...Sen fick jag använda upp all min energi på att få med dem på en lite promenad med min hund. Sen när vi väl hade kommit ut tog Sara upp en snigel och jag sprang ifrån henne och Lenne.
Dumma människa hotade med att kasta den på mig, är inte rädd för sniglar på det sättet, men dem är så jäkla äckliga!
Så jag fick springa en hel del, fast de fick också springa en del.
När vi äntligen hade kommit hem lagade jag mat till mig själv och de andra stekte ägg.
Efter det satt vi oss vid datorerna igen, och var lite lagomt sociala.
Tur att ingen ser oss när vi är tillsammans, för vi sitter bara vid datorerna och är jättesociala.
Men iaf, plötsligt var klockan halv nio och Lenne var tvungen att sticka hem.
När hon hade åkt hem så gick tiden fort igen, inte fortare bara för att Lenne åkte hem.
Hur som helst var klockan plötsligt tio så Sara var tvungen att åka hem hon också.
Så nu sitter jag ensam och ska göra mig klar för sängen, baibai<333