Hoppträning

Var på klubben och fotade en liten hoppträning, tyvärr blev inte dagens bilder spec. bra men jag tänker iaf dela med mig av den bästa:)


Danmark

Var ju i Danmark förra veckan och självklart följde kameran med så nu kommer lite bilder som jag blev nöjd med:)En liten bild kan betyda många ord

Denna bild får symbolisera vad jag längtar efter.

Jag längtar efter sol, värme och få bada i varmt vatten!

Ny början

Ska göra en omstart med bloggen och använda den till en fotoblogg. Så här kommer lite bilder från Storbyn hoppmeeting 3-5/7. Det var växlande väder med en sol som kom och försvann hela tiden. Bästa fotmöjligheterbna var på lördag eftermiddag och hela söndagen.090707

Nyvaken, smått ont i huvudet, ska väl rida i regnet idag också. Annars blir det nog lite film och mys bara eftersom det regnar hela tiden. Längtar redan som fan efter solen även om den bara har varit borta två dagar. Ska även snart äta frukost och byta dator...kanske. Hatar när min mellanslagstangent har hoppat ur och jag får inte tillbaks den! Men nu är jag hungrig på frukost, byebye:)

God morgon

Har precis ätit frukost och klockan är bara 9.10 på morgonen. Fast nu blev jag trött som fan så ska nog gå och lägga mig igen. Kan säga att vi har deprimerande väder igen. Varför kunde det inte ha varit fint väder längre? Aja, ska väl efter att jag har sovit lite till ladda upp bilderna från Storbyn lokala ponnyhopp meeting. Undrar om det är någon som vill köpa?
Jag skulle behöva pengar, men jag skrev på hemsidan att det inte är något köptvång. Vill inte ge intrycket av att jag säljer bilder bara för att få pengar och att jag tvingar människorna att köpa fast de inte vill. Nu är det bara vänta och se om det är någon som vill köpa. Tillbaks till ämnet, jag fick mig ett litet gott skratt nu när jag åt frukost. Är ju lite smått beroende av asiatiska popband och de var några killar som hade gjort en lite rolig version av ett tjejbands låt som heter Gee. Det såg så kul ut så jag höll på att börja asgarva, men eftersom de flesta sover fortfarande just nu så fick jag skratta inombords istället.
Nej men, får se det igen när alla är vakna. Dags att sova igen, byebye.

090704

Gick upp vid halv sju för att bli hämtad vid sju på morgonen för att åka till Storbyn för att fota. Kom fram vid 7.40, kollade runt, knäppte lite kort när Ylva red Elliot år Alexander i LD:n. Sen fick jag henne att hjälpa mig att sätta upp lappar om att jag var där och fotade och att de kunde köpa lite kort av mig. Sen när LC:n började så knäppte jag på i stort sett alla. Fast under kt. D omgång av LC:n så gick jag och åt lunch, var så jäkla hungrig så att min konsentration försvann och förmågan att ta bra bilder. Så åt en toast och en kola blev min lunch. Ska kolla genom bilderna nu och ladda upp dem, ska förresten dit imorgon också.

090703

Syrran blir 13 idag, ett stort grattis till henne. Men är smått avis på henne för hon har fått en samsung touh screen mobil! Hon ska ha ett litet party vid en sjö med kompisar ikväll så vi slipper henne...även om hon inte är så hemskt galen och konstig. Hur som helst så har jag varit och fotat lite under första klassen i Storbyns lokala ponnyhopp meeting. Det var jättevarmt och jag var bara där under första klassen sen var jag tvungen att åka hem med samma person som jag åkte dit med pga att jag inte hade någon annan att åka med hem. Men imorron ska jag vara där hela dagen. Måste ta med mig massa vatten och förhoppningsvis får jag massa fina kort. Nu är Sara här, skriver mer ikväll.

Storbyn imorron

Imorron ska jag till stobyn och fota, ska även leverera ett kort och få lite pengar. Kommer inte vara där allt för länge men vi får se hur många starter det är i LE och LD imorron. Kanske hittar skjus hem senare, men annars får jag nöja mig med en kort stund imorron. Men nu är det dags att sova, skriver mer imorron:D

090701

Sitter i min säng, Linnea och Sara är här. Linnea ska bo hos mig i en hel vecka. Sara sitter här och läser min mangaerie Demon Diary. Hon är helt såld på den serien. Idag har det även åskat, men inte mycket. Imorron ska jag upp och rida vid 8, ska senast komma till stallet halv 8. Kommer seriöst att dööö. Har ju vänt på dygnet så det blir väl en aning jobbigt. Min och Saras kaninunge börjar bli riktigt modiga nu, är inte rädda hela tiden utan börjar bli riktigt avslappnade och sitter nästan kvar när vi ska hämta dem. Ska gå och ringa till mitt ridsällskap imorron och säger att jag kmr lite efter 7, tänker åka med mamma när hon skjusar Linnea till bussen. Skriver kanske ett till inlägg senare ikväll.