Gårdagens ridpass

Hoppade lilla ponnyn som var bäst men jag sämst! Red som en kratta så det var ponnyn som tog hand om alla avstånd och taxeringar med jag bara hängde med typ och gasade lite smått...Men tydligen såg det bra ut, men tja, det är väl olika osv.
Red fram att bara hitta balansen, att hästarna skulle ta tag och hitta sin egna balans, och det funka men vi var BARA 2st av BARA 4st. En galen Peper och en liten busig vit ponny som tyckte vi skulle springa på samma antal språng som en storhäst istället för att korta sig, haha.
Jag skulle ha gått på 11, gick på 9 galoppsprång och Peper kortade ihop sig så fint att han fick in 9 språng.
Haha men roligt att ponnyn var pigg och gick av stort typ 50 av 50, men ska man korta ihop sig kanske det inte var så bra, men bättre än att han dör och trampar om!
Nu ska jag ta och försöka göra klart grafen sen blir det kanske projektrapport...Fast kan inte slita mig från Tegami Bachi, en anime.
Redigerad i Camera raw och photoshop:)

Tidsinlägg

Är just nu och rider, hopplektion på Pandy, vi får hoppas på att han är lika pigg som förra gången:)

Inte jag på bilden

Långlevande ting

Är orkideér, mamma fick en för över ett år sedan som bara fortsätter att blomma och leva vidare.
Den verkar aldrig dö, haha. Men fin är den, är en helvit hon har, har haft en grönspräcklig eller vad man ska kalla den, men den har nog dött tror ja...ingen koll på mammas blommor haha nej men den är död.
Synd för det är roligt att fota orkideér, väldigt fina blommor och eftersom de är så symetriska så blir det lite roligare.


When you feel bad don't stop to think positive

Mitt huvud dunkar, men det enda jag kan tänka på är att om jag blir färdig den här veckan så kanske jag får fota de sista graflektionerna, enda moroten för mig att jobba på just nu.

Och som alltid är jag sämst på engelska, borde verkligen ta tag i min engelska men orkar inte, och det är nog det som prioriteras minst om man säger det så.
Annars så ska jag hoppa idag, Pandy liten och jag förväntar mig inte att han ska vara lika pigg som förra gången, men om det nu mot all förmodan händer så tja, vad mer kan man säga.
Så klockrent han gick förra gången, svårt att toppa, men hoppas verkligen allt stämmer och att han är lite pigg.

Men jag är lite nervös, HÖGSKOLEPROV på lördag, buhuhuhu. Nej nu slutar jag blogga innan hela inlägget blir helt depp, jag kan bara tänka positivt om att jag slutar vid lunch och att min fotoinspriration är tillbaks!!:D

Frozen tears keep fall down

Ja, himlens egna frusna tårar fortsätter att falla till och från, lite jobbigt om man kan uttrycka sig så, men vad kan man göra åt det? Bara att gilla läget och hoppas på att himlen ska sluta skänka oss frusna tårar.

Lyckades fånga dessa fina tårar på bild och i Falun så var det riktiga kristall-tårar som föll, man såg att det var rikta olika former på dessa kristaller, jättefint! Oturligt nog men kanske ändå tur hade jag inte kameran med mig för jag vill inte direkt utsätta min lilla älskling för dessa kalla tårar som kan ställa till det ordentligt på många olika sätt och vis.


Måsar


Anledningen till att ja behöver träna...


Syns inte så mycket, men det känns i vissa fall och situationer att min högra axel har "dragit" ihop sig, alltså den är lite kortare och tja...syns inte så bra men det känns mer än syns, jobbigt värre, så behöver träna för att få dem jämna igen, jobbigt, men blir så när man bär en laptop + lite mer varje dag på en o samma axel...arbetsskadad?
Nu ska ja till ridklubben för en teorilektion.....:)

Tulpaner


Maybe it has arrived

Ja våren kanske är äntligen här nu, wiie. Gissa om jag har längtat även om jag är sjuk med feber men ska väl ta mig till skolan imorgon ändå.
Annars så har jag städat, snart klar med hela mitt rum, tog en paus och var ut till vår husgavel och tog kort på våra påskliljor och tulpaner som är påväg upp och tror jag hitta en krokus, är sämst på blommor men det är en blå liten ensam blomma i vår rabbat med alla påskliljor och tulpaner, hehe.

Earth hour

Är nog inget direkt jag ska delta i men eftersom jag bor hemma blir det väl att man får ta och släcka lamporna och dra ur strömsladden till datorn.
Annats så ska vi inte gå så mycket mer, de kanske stänger av tven, haha, men de är så beroende av tv:en ibland mina föräldrar och lillasysteryster.
Men det är en väldigt bra idé tycker jag eftersom det pågår i hela världen och inte samtidigt eftersom man går efter sin egen tid, Bangkok har redan haft sin såg jag på Fokis blogg och de andra asiatiska länderna har också självklart haft deras Earth hour.
Kan tillägga att jag bloggar från syrran dator, Lilla dator för hon laddar ner en film på min dator eftersom någonting inte direkt funkar på hennes för hon kan inte ladda ner film haha.
Dessutom lyssnar jag på hennes schlagerlista på spotify, aja, jag har inte allt för mycket emot schlager, det har ingen i familj, man blir som dem man umgås med sägs det ju.
Mår bättre nu än tidigare idag, gjorde susen av att skratta till lite roliga videos, så ska försöka mig på att redigera lite bilder igen, annars blir det väl lite roliga asiatiska videor, hehe..
Here it's my littlesister's pink laptop;P

Light can't exist without darkness

Fail engelska men aja, jag är sjuk, snuvig och febrig, yippi....NOT! Jag har inte tid med att vara såhär seeeg. Är inte störtsjuk men tillräckligt för att jag ska vara alldeles seeg, halvsnurrig och trött!

Och det kanske var därför jag drömde att jag blev skjusten och allt haha, nej men jag har ingen ork eller någon energi alls i kroppen! Borde stänga av datorn och läsa lite manga men har ingen lust, har inte lust med något, och nu blev detta inlägg väldigt tråkigt, förlåt!

Tror ändå jag ska ut och försöka gå en sväng och se om mitt huvud inte snurrar lika mycket, annars blir det att lägga sig i sängen...Och en liten rolig nyhet, vi håller på att göra om i hallen, men innan allt är färdigt så lär det bli sommar, haha. Nej nu ska jag väl ta och sätta ut kaninerna, försöka samla energi och skriva ut en sak åt mamma och ta en liten promenad med hunden;)


Såhär känns det inom mig just nu, ingen positiv känsla alls...

Tips - Svartvita bilder

Eftersom jag har varit så dålig med att blogga med tråkiga inlägg kommer här nu ett litet tips om hur man kan skapa svartvita bilder på ett snabbt enkelt sätt.

1. Öppna en bild, dublicera lagret och tryck ner shift+ctrl+alt+b då kommer en sån här ruta upp.
Sen är det bara att dra i de olika reglagen tills man blir nöjd , syns inte så bra men jag har gjort de gröna  och blå tonerna mörkare, de röda, cyana och gula ljusare.

2. Tryck på okej, sen tryck på ctrl+L för att få upp nivåerna. Då använde jag mig av pinpetten som tar upp de mörka tonerna och valde en punkt på en av hästens svarta fält. Det är en fördel om man har kryssat för förhandsgranska så ser man vad för slags ändringar man gör.

Sen är det bara att spara, men ett tips är att förminska bilden en aning så den inte tar sån stor plats och spara för webb och enheter ger mycket bättre toner och färger.

 

Det var allt, och ni har säkert lagt märke till att jag inte dublisera lagret, det gick lite för fort så fick göra om några gånger, men om man dublicerar lagret behöver man inte börja om helt utan bara ta bort det lagret man har pillat på. Nu blev det rörigt, men hoppas det var till någon hjälp;)

 


Aprilväder!

Is the shit or something, doesn't like it at all...Haglade när jag gick upp för att äta frukost/brunch vid 12.
Väldigt roligt att vakna till det, men som alltid när det är aprilväder kom solen tillbaks lika fort sen så när jag var ute och städa åt mina söta niner började det hagla och det är storm ute, bokstavligen, skitkallt!
Försöker plugga matte men huvudet är allt annat än med för stunden så det blir nog inte så mycket av det..
Vågar inte ta med kameran ut heller eftersom vädret är så växlande och vill inte utsätta kameran för en hagelstorm direkt, hehe.
Ni får en fin liten bild från förra helgen:)

When the moon goes down the sun goes up

Jag missade att fota den extra stora fullmånen, buhuhu, lite efter I know. Hur som helst, gick hem från bussen och snön bokstavligen blåser bort, helt sjukt vad det töar och det går bara fortare nu när det blåser, det gillas!
Hinner kanske ut och fota en vårbild innan pluggandet, kan säga att jag nog är lite ego, men tiden räcker inte direkt till att fota mer än på sig själv och lite hemma så blir det lite som det blir hihi.
Som ni märker har jag inte bloggat mycket, men vill inte slänga upp värderlösa inlägg om bara skit och inget roligt alls...så det blir nog bättre när det lugnar ner sig i skolan, si så där om 4v!
Det är sjukt mycket som ska bli klart nu och fixas, så nu måste jag plugga och äta sen är det dags för ridning!:)

Erling Airways

Syftet med övningen är att du ska få känslan av att jobba med ett riktigt case och utifrån en riktig brief. Du har i denna uppgift fasta värden att arbeta utifrån och ta hänsyn till. Den satta deadlinen är viktig för kunden.


Vår nya uppgift vi fick i grafen handlar om ett flygplans bolag, vi ska designa flygplansstjärten och lite mer så där...ehehe.

Briefen

Erling Airways är ett nytt flygbolag som satsar på den globala businessresenären. Deras kundkrets är kvinnor och män som arbetar med världen som arbetsplats och såväl flygavgångar som flygplansinredningen är anpassad för dem. Varje stol är utrustad med standarduttag för datorer och en telefon. Börsinfo rullar på display vid toaletterna. Det finns möjligheter till konferenstelefoner i enskilda rum under flygningen, med mera. Flygresorna är inte billigast, men för affärsresenären är de bäst.

Kundens namn:

Erling Airways

Nyckelord:

Business, portfölj, kritstreck, högklassigt, modernt, globalt, IT.

Destination:

Näringslivets stora städer.

Uppdrag:

Ta fram en grafisk profil till flygbolaget.

Denna profil ska visas genom:

- Logotyp. (både typsnitt och symbol eller monogram)

- Flygplansstjärt. En ”flygplansstjärt” i AI-format finns att hämta i vår gemensamma mapp.

-Matlådeartiklar: servett, salt och peppar. Servett 150x150 mm, salt och peppar 30x30mm

- Boardingpasskuvert. 70x 140mm

-Bagagelappar. 30x 210mm

Eventuellt annat profilmaterial som du vill visa upp


Såhär ska det se ut, kommer döö men ska försöka lyckas med detta inom en snar framtid!
Nu börjar tydligen nästa lektion som jag inte har men får väl ta och skriva klart Jesus Christ Superstar och projektrapporte;)

Längtar utomlands!


@fjslflaflkjlsfa@_____@

Sitter i skolan, ingen lektion = Jobba färdigt och plugga matte...!
Hade kunnat sovit nästan 1½ timme längre om gubben bara hade skickat ett meddelande om att lektionen var inställd, men nej, det går inte för sig så nu är man här, ca. 2 timmar i förväg...

Men våren är i alla fall här, lite positivt och jag känner att motivationen är tillbaks, yay!
Ska ringa DD, och DT, mamma hade tydligen träffat några där som hade blivit SÅÅHÄÄÄR glad när de hörde att jag gillade att redigera bilder och gick grafiskt på gymnasiet, så måste fylla på mobilen och be mamma säga nr:et till han på DD så jag kan ringa om sommarjobb och kanske en praktikplats!

Ibland är det bra med mammor som pratar på utan stopp och som är allmänt hyper, men ibland kan man ju diskutera det där, hehe.
Ska plugga japanska när man kommer hem, välbehövligt eftersom provet är på torsdags...men Nu ska jag klara det, inte slarva bort ett MVG som jag gjorde senast! Nu peppar peppar ska det gå hela vägen, och matte ska jag plugga också, ska bli klar med den innan påsklovet...3v kvar men va fan, om det betyder att jag ska döda hjärnan och gå igenom hela boken så ska jag, nu måste jag ta tag i grejer, sen när påsklovet börjar ska jag försöka få till en intensivkurs i körning...de kommer vara lagomt glada att jag halvt inte har kört sen i julas....Men så blir det när man känner att skolan, bussarna och tiden inte får allt att gå ihop!
Nej dags att arbeta, ha de bra nu:D


God morgon eller?

Väcktes av att de ringde sen har jag legat kvar i sängen, tills mamma jagade upp mig för en halvtimme sedan.
Har däremot ont i skallen, och ska plugga som en tok och sen...vet jag inte vad!
Är en aning eftertrött så att säga efter helgen, haha. Men aja, har inte så mycket att säga, ska hjälpa mamma lite med datorsaker sen ska det pluggas japanska!
Hoppas ni har det roligare än jag......;)

Herkules

En av händelserna i Sala var att vi släppte hästarna på ridbanan och det blev väl lite roliga bilder, om inte väldigt våriga eller vad man nu kan kalla det.
Har 100-tals med bilder så ni får lite smakprov på de första jag har redigerat nu efter jag har kommit hem;)

Hemma:D

Efter en otroligt roligt och intensiv helg, väldigt skönt att ha en tempo som inte handlar om skolan och man faktiskt inte hade tid att tänka på massa problem, måste göras om!
Nu känner jag att energin jag har saknat de senaste veckorna är tillbaks, lite konstigt egentligen för jag fick knapp sova, haha.
Eller sova fick jag väl men inte så mycket jag är van vid på helgerna förutom idag och det var 100 år sen jag rörde mig såhär mycket på en dag, men skönt var det! Även om fredagen var rätt dryg, inte på grund av sällskapet utan på grund av snön som de flesta märkte av...Kom hem runt 18 ikväll och nu ska det pluggas japanska, sen blir det att redigera bilder och jag kommer kanske skriva ett inlägg om varje dag som har varit men vi får se, bilder kommer det i alla fall så det räcker för denna vecka!:D

Är i Sala

Yes, är i Sala, eller utanför Sala hos Louise, full fart hela dagen. Följde först med henne till skolan, kollade på när hon hade ridlektion, tränade en häst för hand och sen bärde det av till hennes egna där jag fotade lite när hon red och hjälpte till en hel del i stallet.

Hon har även 4st katter som ska fångas på bild. Det blir nog en del kattbilder som följer med hem, men jag sitter på Louises dator och där har jag inga bilder så det blir väl lite bomber med bilder när jag kommer i flera dagar.
Imorgon ska vi på en liten clear round med hennes b-ponny som hon hjälper till och säljer.
Han är sjukt snygg och ser en aning mycket större ut än vad han är!
Bilder kommer som sagt, nu sitter dessutom Louise och leker med min kamera och eftersom jag har seriebildtagning på så tar hon typ flera bilder i rad.

Nej nu ska jag försöka få tillbaks min kamera! Hoppas ni har de bra, tyvärr ingen bild med i det här inlägget;)

Nu drar jag:D

Hihi, kommer få sätta alarmet på mobilen för jag kommer somna på tåget.
Sen om jag fattar allt som det verkar så ska jag iväg och kolla på en provridning, kanske passar på att fota, haha.
Nej nu ska jag iväg, byebye:)

Only hope VANISHED

Är att jag börjar plugga matte varje dag, och det kommer ju inte hända, aaaah.
Måste vara klar med matten på 5v, någon som tror att jag kommer klara det??? Inte jag i alla fall, känns lagomt bra, INTE! Panikpanik, men jag ska göra vad jag kan, synd att man inte har ett mattesnille till familj, buhuhu.
Hoppas jag klarar detta, men idag kommer det inte gå, är trött, smått yr och helt borta.
Måste även plugga till japanska provet, wiie, haha åh jag bara klagar just nu.
Hoppas att helgen blir lite roligare! Ska ta massa fina kort, bara vara och flumma antar jag...
Har inget positivt att berätta faktiskt, sjukt tråkigt, eller jo kan ta lite snabbt om ridlektionen igår.
Fick rida Syren, ett 7årigt gammalt russ sto som inte är speciellt utbildad, så det är lite svårt med takten och balansera sig rätt i galoppen. Balansen och formen i skritt och trav är helt okej, mer styrka så kommer det bli kanoners. Vi provade i alla fall på oss lite skänkelvikning och det är så roligt att rida en ponny som försöker sitt bästa och är pigg, haha. Kommer nog fortsätta rida henne så hon blir mer utbildad och får mer kondis och muskler, hon är rätt tjock nu men gudomligt söt!
Fast hon fick väl värsta shocken när jag satt press på henne, hon är trots allt en B-ponny och de går mest på nybörjar lektioner så kommer jag upp och rider ordentligt, hon blev rätt trött på slutet.
Det var lite kort om gårdagens ridlektion, kommer rida en del i Sala så vi får se om jag kommer vara helt död på måndag när jag kommer hem, har inte precis någon egen kondis, eller lite men inget att skryta om;)

Nu kör vi!

Eftersom lilla Li har haft en liten downperiod ska hon nu börja plugga minst en timme/dagen! Hon har en hel mattebok och ta igen, körkortet och se till att plugga upp sin japanska till MVG igen för jag tänker inte nöja mig med VG, aldrig i livet!
Men allt börjar med skänkelvikning på ridlektionen idag och imorgon bär det av till Sala till slut, det ska fotas, ridas och bara va eller något liknande, haha.
Inga speciella planer för helgen utan vi tar det väl som det kommer! Måste även bli klar med min office space uppgift, the true man show och jesus christ superstar fast det kanske jag hinner med under lektionen imorgon.
Något mer vet jag inte vad som händer, de har inte trådlöst så kommer få låna Louises dator om jag ska ha internet eller de kanske har en extra internetsladd, haha.
Nu ska jag ut till kaninerna, ge dem mat sen bär det av till stallet!:)

Jag tänker inte..

BLI SJUK! AAh, jag måste verkligen hålla mig frisk, vill ju åka till Sala och träffa Louise...Varför ska jag må såhär???
Hoppas magen ger sig och att mamma inte blir ännu mera sjuk...Först pappa sen mamma och jag har varit halv förkyld i snart en månad, fyfan!
Nu kom läraren och jag är inte färdig kom jag på nu...får väl ta och jobba klart sen...åh den senaste veckan har jag varit så sjukt opepp, så nu får vi se till att göra något åt detta!
Kanske blir bättre om jag får åka iväg över helgen som sagt.
Dags att koncentrera sig på alla redovisningarna...

De snurrar....

Japp, tror jag är på gränsen till sjuk, känner mig helt seg och olustig, mamma babblar om att jag tydligen inte vill ta körkort bara för att jag inte känner att jag har haft tid och bokat körlektion, BLÄÄÄ!
Visserligen har det gått 10-11 veckor sen jag senast övningskörde och jag kan inte övningsköra hemma för jag är så koort!
Alltså varför är de såhär??? Jag orkar inte med att vara såhär seg...Och stressad över skolan är man också, har bara 4v kvar innan allt ska vara färdigt! Anledningen beror på att vi har praktik de 5 sista veckorna i skolan, aaaah panik!
Till och med min moster förstår att det är svårt att hinna med körkortet bättre än mina föräldrar, de tror att det bara är att boka en tid och tro att man kan, men hallå jag pendlar och det beror helt på om jag kan åka hem tidigare, hinner med bussarna och nu har vi rätt högt tempo så jag har inte ens haft en tanke på körkortet!
Vet att det låter galet, men jag har varit så jäkla dålig de senaste åren i skolan att jag helt enkelt har satsat iår och vad får man för det? Jo att man inte lägger ner med tid på körkortet som jag har tid med sen också, även om det är väl sant att man tappar en del om man inte övningskör då och då, men vad ska jag göra?
Åh nu klagar jag bara, hoppas den här dagen slutar bättre än den började i alla fall!

En trött men nöjd tjej va de

Japp, hemkommen från Åsebo till slut, åkte halv 10 kom hem ca 17.40, långdag de vill säga och jag missade i stort sett hela första klassen. Kan tillägga att de som vann idag får en gratis bild i storlek 10x15cm om de vill ha.

Blev inte så många bilder, ca. 350 inte många om det handlar om hästhoppning tycker jag.
Där emot fungerar inte mina fingrar riktigt än, haha alldeles stelfrusna är dem! Någon mer som längtar efter värmen än jag eller? Nu ska jag ut en snabbis till ninerna, ge dem mat och sen blir det att ladda in bilderna - redigera bilder - ladda upp bilder - plugga - SOVA!

Så kommer nog somna gott ikväll;)

Ingen inspration alls...

Rätt trök med att inte ha något att skriva om, arbeta eller något! Tänk om bara man kunde få en sånn där kick som man kan få ibland...Fast igår tog jag lite nya självporträtt av ren uttråkighet och sug efter nya bilder.


Väldigt smikrande bilder, I know men de får duga, nu sitter jag i alla fall och kollar på Mello finalen med hela familjen + en kompis till syrran.
Jag hejar på Danny eller han vem han nu är med låten Me and my drums, haha.
Har ingen koll fast jag gillar Linda Bengtzings låt E det fel på mig? men den är nog ingen låt som kan slå igenom utomlands precis.
Får även be om ursäkt för tråkiga inlägg men nu händer inget mer än skolan även om jag har börjat använda Illustrator lite oftare på min fritid, men det blir inget värt att visa upp precis;)

Lite mobilbilder=)

Som de flesta togs under sommaren, men eftersom jag längtar dit visar jag rätt hemska mobilbilder, men minnen är det så sparar de ändå;)

Dagen hiss

Är inget jag kommer köra med men just nu är jag sååååhäääääär glad och pepp på allt, synd att klockan bara är 11 och jag ska upp 6.40 imorgon! I alla fall så har jag ridit, hoppat relaterade avstånd och aaah, känns för bra för att vara sant. Jag slapp driva, det gick fort idag haha! Fort för att vara en ridskoleponny så att säga, börjar förstå varför jag var så fäst vid honom när han kom, åh älskade pluttponny!
Hoppade Pandy och tja, just nu är han värd lika mycket som alla hästarna i stallet, gick klockrent, hur mjuk och fin som helst, och framför allt var han pigg och glad. Red för en vikarie idag, Sofie (minns inte efternamnet) och efter sa hon "Han verkar bli så glad när du rider honom". Gissa hur bra det kändes! Alltså vet inte vad de är, vårkänslor?
Han har varit så sjukt fin, sen att ryttaren har sin fel är väl en annan poäng men aah, allt bara flöt, jag kunde väl i stort sett mest åka med! Kan tillägga att vi inte hoppade några höjder utan det gjorde inte så mycket att jag åkte med lite så där av bara farten.
Haha, alla undra nog vart han fick energin ifrån, jag kunde till och med både samla och länga utan att han dog, de ni är inte fy skam på söta Pandy! Nej nu måste jag sova, buhuhu vill inte men måste, hoppas ni är lika glada och pepp på livet som jag är för stunden;)
Inte lika taggad som hästen på bilden men nästan, öronen stod verkligen rakt fram, tänk om han gick såhär varje gång hade jag nästan köpt honom av bara farten men med 5 veckor kvar i skolan så nja, stressar lagomt som de är..Okej nu ska jag isäng, natti:)

Våren är påväg:D

Minst sagt, fint väder med strålande sol och plus grader. Nu har jag missat 2 bussen från borlänge så får ta 3 bussen istället. När jag kommer hem ska det ut på en långpromenad med hunden i det perfekta vårvädret.

Är riktigt pepp på en skön promenad, hoppas bara det inte är snorhalt i skogen, kanske ska ta och gå ner på sjön istället för att få gå i solen för det får jag inte direkt i skogen.
Med massa musik så blir det perfekt, eller så går jag runt bara på måfå, haha.

Har slutat dessutom men seg som jag är så missade jag bussen, så nu ska det väl skrivas lite på projektrapporten eller bara vänta på att få gå till bussen till Borlänge och sen byta mot Avesta.

En bild från i sommras på Gröna Lunda då det var ca. 30 grader ute, miss it!

Såhär arbetar jag......

Hela dagen lång, sitter vi framför datorerna och arbetar, allt vi arbetar med gör vi framför datorn, rätt sorgligt eller lyx? Haha lite lyx och sorgligt egentligen, jag brukar bli LIIIIIITE seg efter en hel dag framför datorn med skolarbete.
Vad tycker ni är bäst att arbeta med, vid datorn eller göra arbeterna på det "gamla" hederliga sättet med penna och papper? Det är nog rätt bra om man använder bägge egentligen för det kan ju hända att man göra som jag gör just nu, bloggar istället för att arbeta. Haha så det kanske skulle va bättre om man inte sitter vid datorn och gör alla arbeten. Är det någon som känner som jag eller är jag helt ensam med att tänka såhär?
Såhär ser de ut oftast haha, skype, msn och internet på lektionerna, sen hur mycket det blir gjort kan man nog diskutera, även om jag har blivit bättre;)

Office space

Ah, blir tokig, varför gör man sånna här uppgifter??? Är i alla fall snart klar med mitt kontor även om jag fuskar lite, men känner att jag inte har lust att sitta och göra allt från skratch så laddar ner färdiga modeller.
Hellre färdig i tid känner jag, har en del och ta igen så det räcker enligt mig.
Nu är hur som helst lovet slut, buhuhuhu, gick alldeles för fort även om jag fick två extra dagar...
Sitter här i alla fall och lyssnar på massa poppis musikus, jag är ju en lite poptjej som är smått svag för asiater haha.
Hmm....undrar hur vi kom in på asiater, fy på mig!
Såhär ser mitt kontor/hus ut eller det är en vång kan man säga:)

Ozzy Osbourne

Är inte den ni tänker på först, rätt så säker på det, haha! Jag är till 0% intresserad av honom utan detta inlägg ska det bara upp lite bilder på ponnyn på min ridskola som precis heter så här.
Skitsöt med mycket egna åsikter, ingen direkt ridskoleponny, han är lite för pigg, fast man har inte gett upp hoppet med honom vad jag misstänker så än så länge är han kvar.
Har efter ett halvår fått 3st! bra bilder på honom, resten har jag slängt haha.
En rätt failad bortkloning och redigering men så kan de bli...har klonat bort 2st hästar det kanske syns;O

Fy på mig!

Dålig uppdatering och jag är antingen stressad igen som fan mental utan att veta om det för jag är sån expert på att förtränga känslor och tankar...
Min ovana har tagit fart igen, hatar det, måste göra något åt detta, vill inte att det ska fortsätta precis!
Igår hade jag i alla fall träning på söta Pandy, han lekte giraff och dressyrponnyn i en blandad kompot.
Vet inte om jag ska vara nöjd eller inte för pigg var han bara att han har inte direkt arbetat såhär på över ett halvår så han gjorde allt för att stå emot men när han väl gav med sig var han sjukt fin!
Tog med mig kamera också så hann fota lite på utsläppet, de vill säga typ högst 12st bilder.
Men det blev väl några bra fast den hästen jag mest villa ha med på bild tog jag sämst bilder på, så det kan gå...
Men härligt ljus, dimma med sol, inte så tokigt de inte.
Kollade lite på en dressyrträning när jag hade släppt ut lilla söta ponnyn igen men orkade inte ta kort i vårt kalla ridhus som dessutom är sjukt mörkt och den fina solen som var framme innan min träning hade försvunnit så inget roligt ljus så här kommer en av de få bra bilderna jag fick av utsläpptet:)

Justin Bieber

Hittade en blogg om just denna omtalade lilla kille, haha. Liten kanske han inte är men tja han är omtalad på både gott och ont så att säga. Fast om jag nu måste följa något med honom väljer jag nog denna blogg även om den är lite speciell, men hela han är ju det och lite söt måste jag medge att han är.
Annars så gillar jag bara en låt med honom och det är den där...Baby någonting ahahaha, jag kan ingenting om killen men vet i alla fall vem han är! Duktigt gjort av mig eller hur.
Klicka här för att komma till bloggen jag hitta...

Något oberättat...

Har glömt bort de, inget viktigt egentligen men jag var med om en liten bussolycka förra veckan.
Lite såhär lagomt roligt, men det gick bra, ingen skadad förutom bussen då och en väntan på ca 30 minuter på ersättningsbuss mitt ute i ingenstans typ.

Åkte i en nedförsbacke och så släppte det så höll vi på att hamna i en tjärn när det typ var -25 ute.
Då kände man verkligen att man längtar efter våren som faktiskt verkar vara påväg för stunden.
Annars, vad mer har jag inte berättat? Jo jag håller på att bli tokig på mig själv, varför ska det vara så svårt att plugga till körkortet, det går bara inte!
AAAH, jäkla teori skit grej, ursäkta språket...men såhär känns det, måste nog ta och boka in lite kör och teorilektioner nästa vecka så jag kanske har körkortet innan jag fyller år..."Önsketänkande!"

Och jag måste göra klart MatteB också, åh varför var jag tvungen att kugga i det förra året...måste plugga på historian också...jag som inte vill sitta vid datorn nu när det är fint väder och allt men allt ska göras på datorn.
Utom matten då som jag inte pallar idag...åh bra jobbat Li!
Bjuder på lite bilder från bussturen innan vi höll på att typ drunkna...


Helt godkänt......

Med ridningen och armen. Hästen skötte sig bättre än i måndags och armen/axeln höll så det är positivt!
Red förvänd galopp på långsidan, bröt av till trav och red en serpentinbåge på andra långsidan i trav.
Det var huvuduppgiften, i framridningen hade vi en del övergångar och red 3st serpentiner rakt över ridbanan.

Hade Pandy precis som förväntat och han var såååhäääääär mycket piggare än i måndags. Skönt kan jag säga för gillar inte att använda spöt och sporrarna så mycket som jag gjorde i måndags för då var han helt skänkeldöd!
Fast det beroede väl mest på att han hade gått en hel timme innan det och sen åkte på en hårdträning i dressyr men ja...det i alla fall väldigt mycket idag och det är positivt!

Nej nu ska jag in i duschen sen blir det att kolla på en japansk serie;)

Denna söta kanin har blivit en riktig kelgris, spring runt mig och puttar på min hand för att jag ska klappa henne<3

Åsebo RS Pay&Jump

Ahh dålig uppdatering, fy på mig, men jag har mest tagit de lugnt...eller inte riktigt har ridit och tränat framför wii fitness hela dagarna så jag har helt enkelt inte haft motivationen till att blogga men det kanske kommer ett lite inlägg om både måndagens och dagens ridning senare idag och imorgon.

Första tävlingen och jag kan säga att fota utan vantar i 4½ timme i minusgrader för att fingrarna förfryser så man inte kan fokusera riktigt som man själv vill!
Men det blev allt som allt 221st bilder, bättre än inget!